Lodgens køkken
Lodgens køkken er indrettet i overensstemmelse med lystfiskerens tidsplaner og behov.
Hvis din fiskedag starter før solopgang, så vil restauranten være åben for dig, og du vil finde kiks, the og kaffe. Fra kl. 7.30 til kl. 9.30 byder vi på morgenmadsbuffet (altid inkluderet i prisen), en ideel morgenmad efter de første timers havørredfiskeri. Udover de fremragende danske marmelader vil du finde kornprodukter, sæsonens frugt og the, espresso eller dansk kaffe.
Frokost
Der er mulighed for at bestille en madpakke (den leveres i en praktisk køleboks) bestående af sandwiches (af og til kolde anretninger), the eller kaffe i thermokander og søde snacks.
(NB: hvis du bestiller vores fiskeguideservice, så vil frokosten være inkluderet i guideprisen).
Middag
Efter en lang dags lystfiskeri på havet er der intet bedre end en god middag i lune og venlige omgivelser, hvor du kan udveksle dagens erfaringer med andre lystfiskere fra hele Europa. Middagen giver samtidig mulighed for selskabelighed på lodgen, et ritual som vore gæster kan nyde uden at skulle tage tiden fra dyrebare fisketimer. Derfor følger vore tider lystfiskeriets sæsonudsving: i forårs- og sommermånederne serverer vi middagen mellem kl. 19.30 og kl. 21.30, her får du mulighed for at fiske hele dagen, eller for de mest ”hårdføre” lystfiskere muligheden for at komme og spise og herefter fortsætte lystfiskeriet i de lyse sommeraftener.
I det tidlige efterår er der færre timer med dagslys og faldende temperaturer, hvilket får lystfiskerne til at komme tilbage til Lodgen tidligere, og vi serverer derfor middagen mellem kl. 19.00 og kl. 20.30. De, der kender skandinaviske vaner og normer, sætter pris på værdien af dette valg, da man i Danmark – især i områder udenfor de større byer med storbyrestauranter – normalt lukker køkkenerne senest kl. 20.00 og middagen serveres typisk ved 18.30-tiden.
Vort køkken tilbyder en enkel middagsmenu, som skifter hver dag, danske retter – som røget fisk, kødretter med danske kartofler og saucer den ene dag, og den anden dag kan du finde typiske italienske retter, hovedsageligt fra Emilia Romagna, på menuen. Her kan du smage på traditionelle specialiteter som appetitvækkere (antipasti) af saltet kød (som: parmaskinke, bacon, pølser…) med ”tigelle”, lasagne alla bolognese, parmesan og balsamico eddike m.m.
Vore italienske produkter vælger vi, så de passer til alle smagstyper, og vi importerer dem direkte via vore italiensk-danske forbindelser. Middagen slutter vi af med en dessert og en invitation til at rykke ind i opholdsstuen for at slutte aftenen med en dejlig bitter eller en god whisky.
La Hosteria
Lodgen har også en lille terrasse, som vi kærligt kalder La Hosteria, og her tilbyder vi vore gæster og forbipasserende et dejligt glas frisk vin fra Emilia Romagna, lejlighed til at købe udsøgte produkter som balsamico eddike og parmesanost, og for de som ønsker at spise et hurtigt mellemmåltid foreslår vi en platte med saltet kød og tigelle (du undrer dig sikkert over, hvad disse ”tigelle” er ….. kom forbi og find ud af det!).